Uw partner in bijzonder maatwerk

Meubels op maat

Bent u een architect, interieurarchitect, projectontwikkelaar of villabouwer? Wilt u graag samenwerken met een specialist in exclusief maatwerk? SmART heeft tientallen jaren ervaring in maatwerk van topkwaliteit.

Ultieme degelijkheid en duurzaamheid

Exclusief is bij ons geen synoniem voor buitensporig duur, maar staat voor ultieme degelijkheid en buitengewone duurzaamheid. We houden altijd rekening met het budget en wensen van uw klant.

En telkens gaan we tot het uiterste om u en uw klanten tevreden te stellen. Ook voor uw totaalrenovaties bij bedrijven en particulieren helpen we u graag!

Totaalprojecten voor het interieur van uw klanten

Wilt u uw klant helemaal ontzorgen en laat u graag de realisatie van uw ontwerpen over aan een team professionals? We staan u bij in het complete proces van interieurinrichting. We zorgen voor de nodige elektriciteitswerken en loodgieterij tot de afwerking met verlichting en gordijnen.

Evengoed doet u op ons een beroep voor de simpele vervaardiging van het meubelmaatwerk. Van een eenvoudige keuken tot een luxueuze dressing:  SmART voelt zich helemaal thuis in uitzonderlijk meubelmaatwerk.

Bel +32 (0)3 385 01 11 voor een afspraak.