Manoirvilla in Brasschaat

In samenwerking met Villabouw Frank Missotten ontwierpen en realiseerden wij de maatkasten en wandbekledingen in deze nieuwbouw manoirvilla in Brasschaat. We werkten met exclusieve materialen zoals ebbenhout, macassarfineer en esdoornfineer.

Gebogen, kamerhoge binnendeuren

Als je deze manoirvila binnenkomt, ben je al direct helemaal onder de indruk van de statige hal. Ze doet denken aan de Ovalen Kamer het Witte huis met haar gebogen, kamerhoge binnendeuren. De leefruimte straalt een klassieke stijl uit met haar lambriseringen in warm wit. De houten tafel met gebogen tafelhoeken en poten is een echte blikvanger in deze prachtige ruimte.

Wandkasten in marcassarfineer

De dressing combineert moeiteloos witte lakwerken kamerhoge wandkasten met een eiland in ebbenhout macassarfineer. In alle lades en op alle schabben plaatsten we lederen bekleding. De dressing ademt luxe en sereniteit uit.

Stijlvol duo van ebbenhout en carraramarmer

Ook de badkamer baadt in een sfeer van rust en weldaad. Ebbenhout vormt er een stijlvol duo met carraramarmer. Het donkere ebbenhout komt ook terug in de master slaapkamer.

Gallery

Menu