Inrichting keuken en badkamer van een oudherenhuis in Berchem

In dit oudherenhuis was het de kust om oud met nieuw perfect te laten samensmelten. Een uitdaging die smART Interior graag aannam. Het resultaat is strak en fris met respect voor de klassieke elementen.

Opvallende ontbijtkast in de keuken

Het opvallendste element in de moderne, strakke keuken is de ontbijtkast in gerookte eikfineer. De draai-inschuifdeuren zijn bijzonder handig. Zo is alle keukengerei voor het ontbijt en de espressomachine netjes opgeborgen in de kast, maar toch makkelijk te nemen. Na het ontbijt gaat de kast terug dicht en blijft de keuken vrij van rommel.

Badkamer en dressing in wit lakwerk

In de badkamer en de dressing zijn de kasten opgetrokken in wit lakwerk. De greeplijsten in zebranofineer breken subtiel het wit en zorgen voor een fijne gedetailleerde afwerking. Het carraramarmer in de keuken en de badkamer geeft aan het geheel een tijdloos aspect.

Composiet sokkel onder de haard

De sokkel van de haard is composiet. Composiet past in deze leefruimte heel goed bij de vloer en vormt er een geheel mee. De composiet sokkel steekt ook lichtjes naar voren. Zo kun je dicht naast de haard zitten en genieten van het vlammenspel en de heerlijke warmte.

Gallery

Menu