Maatwerk meubelen voor uw exclusief interieur

Maatwerk voor uw interieur: dat is onze specialiteit en passie. U heeft het misschien al ontdekt bij onze Projecten: wij maken voor elk interieur het gepaste meubel op maat. Voor ons is het essentieel dat uw wensen en dromen centraal staan. Samen met uw interieurarchitect of architect maken wij al uw meubels op maat, aangepast aan de stijl van uw woning, kantoor of praktijkruimte.

Van dressing tot bureau, bibliotheek of haardmeubel: design van de bovenste plank

U kunt bij smART Interior terecht voor al uw exclusief maatwerk. In ons eigen atelier met hightech computergestuurd machinepark maken wij al uw meubels met passie en vakmanschap. En dat laat zich zien in onze eindproducten: tot in de kleinste details afgewerkt, duurzaam, kwalitatief en tijdloos. Of u het nu nu voor modern en strak, of eerder neigt naar een klassieke, landelijke stijl. Wij maken uw:

haardmeubel | dressing | wandkast | bureau | TV-meubel | gastentoilet | vestiaire

Benieuwd naar onze realisaties? Droom even weg bij onze talloze projecten.

Samen met interieurarchitect voor uw totaalproject of aparte ruimte

Wij werken graag samen met interieurarchitecten en architecten voor een tijdloos ontwerp dat past bij uw stijl en uw woning. Daarom werken wij gedreven aan totaalprojecten, maar nemen we evenzeer aparte ruimtes voor onze rekening.

Steeds staan uw smaak en budget voorop in onze manier van werken.

Interieurinrichting van uw winkel, kantoor, eetzaak, praktijk,…

Wij werken ook heel graag voor professionelen en hebben veel ervaring met het inrichten van winkels, praktijkruimtes, kantoren, bureaus, eetzaken, ….

Exclusieve maatwerk meubels volgens uw wensen en budget?
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.
Bel 03 385 01 11 of mail naar:

Menu