Wellness in uw eigen badkamer

Ook voor uw exclusieve badkamermeubelen vindt u in smART Interior een gedegen partner met kennis van zaken. Elk badkamermeubel dat wij ontwerpen, maken en plaatsen is tot in de kleinste details afgewerkt. Het interieur van uw badkamer voelt perfect vertrouwd en is wat u voor ogen had. Met technische hoogstandjes, uitgedachte praktische aanpassingen en oog voor schoonheid zorgen wij voor een buitengewone totaalbeleving.

Badkamers in alle stijlen en materialen

Omdat wij nauw samenwerken met uw of onze binnenhuisarchitect of architect, kunnen wij de werken naadloos plannen en uitvoeren. Onze vakmensen maken uw badkamermeubel in ons eigen atelier en plaatsen achteraf alles vakkundig en efficiënt.

Ontwerp en realisatie die aansluit bij uw levensstijl

Bij smART Interior vinden we het belangrijk dat uw interieur aansluit bij uw persoonlijkheid, uw manier van leven. Daarom moet uw badkamerinterieur uw eigenste wensen bespiegelen. Dat is ons doel.

Van landelijk tot modern

Wij maken meubelen in uiteenlopende soorten materialen: van massieve eik, over notelaar fineer, wenge tot inox en MDF. Alles is mogelijk: van manoirstijl over landelijk strak tot hypermodern. Wat u zoekt en wilt, daar richten wij ons volledig naar. Exclusief betekent bij smART Interior: volledig op maat van uw wensen, maar evenzeer rekening houdend met uw budget. U kunt steeds rekenen op onze vakbekwaamheid en knowhow.

Een exclusieve badkamer op maat van uw wensen en budget?
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.
Bel 03 385 01 11 of mail naar: